(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Kiinnostaisiko sinua kokoaikainen siivousprojekti rakennustyömaiden loppusiivoustehtävissä?

Haemme nyt nimittäin reippaita Rakennussiivoojia eri kohteisiin Kuopioon. 

Työssäsi vastaat rakennustyömaan, kerrostalojen loppusiivouksista. Työtä tehdään arkisin klo: 7 -15. Töitä tarjotaan aluksi ainakin maaliskuun loppuun. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Tehtävissä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen ja mahdollisuuden saada töitä pidemmäksikin aikaa. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/