(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia rakennussiivoojia erinäisiin kohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työmaita on ainakin Kirkkonummella, sekä Vantaalla. 

Toivomme kokemusta, motivaatiota ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia. Oma auto katsotaan eduksi vaihtelevien kohteiden vuoksi, mutta se ei ole pakollinen.

Alamme haastattelemaan hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Kaj 045 113 4398 ja Jan 050 354 7444.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.