(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia, Tampere (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia kesätöihin vaihteleviin kohteisiin Pirkanmaan alueelle.

Työ on rakennustyömaiden loppusiivousta. Työtehtävät sisältävät imurointia, rakennusjätteen viemistä, pölyjen pyyhintää, ikkunanpesua ja muuta viimeistelysiivousta. Työ tapahtuu pääasiassa aamuvuorossa klo 7-15.

Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti. Töitä on tarjolla useissa eri kohteissa. Joissakin kohteissa sinun tulee liikkua omalla autolla, joten ilmoitathan, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Rakennustyömailla työskennellessä vaaditaan työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen mikäli tulet valituksi.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalantehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa keikkaluonteisesti myös kesän jälkeen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.