Rakennussiivoojia Sodankylään
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2021

Haemme asiakkaillemme omatoimisia ja aktiivisia rakennusiivoojia Sodankylään!

Rakennussiivoojana tehtäviisi voi kuulua niin tarkempaa siivoamista, kuin myös suurpiirteisempääkin raivausta rakennustyömaalla. Kohteina on uudis- ja saneerauskohteita. Myös loppusiivoskohde on mahdollinen, jossa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Usein rakennussiivous on kuitenkin karkeampaa tekemistä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tässä työssä pärjäät pitkälle hyvällä asenteella ja oppimishalulla! Emme edellytä aikaisempaa kokemusta akennussiivouksesta, vaikkakin aikaisempi kokemus siivoustehtävistä ja rakennustyömaalta on valttia. Siivousalan koulutus tai esimerkiksi kokemus P1-tason siivouksista on eduksi etenkin loppusiivousvaiheessa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn, kerromme mielellämme tästä lisää.

Keikkojen pituus työmailla vaihtelee päivän keikoista useamman kuukauden pituisiin toimeksiantoihin. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvarusteet ja mahdollisuuden jatkotyöllistyä kauttamme erilaisiin asiakaskohteisiimme. Lisänä vielä loistavat työkaverit!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Joni Roininen 050 444 4421 arkisin 8-16. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442716
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Joni Roininen (joni.roininen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Sodankylä