(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia, Savonlinna
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Nyt haetaan reippaita RAKENNUSTYÖMAAN SIIVOOJIA Savonlinnan alueelle, eripituisiin määräaikaisuuksiin. Myös keikkatyötä tarjolla!

Työssäsi vastaat rakennustyömaan huolellisesta siivouksesta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin joustavalla työajalla.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennussiivouksen parissa sekä ymmärryksestä rakennustyömaista on hyötyä, mutta asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit töitä esimerkiksi opiskelun tai muun työn oheen. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si tai herätä mielenkiintomme liittämällä mukaan videohakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikkoja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Ole siis nopea!

Heräsikö kysymyksiä? Ei hätää, kerron mielelläni lisää: Sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 045 7881771

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani.
www.hpl.fi/auktorisointi

Hyvää työtä.