(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia Pirkkalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Haemme asiakkaallemme RAKENNUSSIIVOOJIA Pirkkalan alueelle. Työt sisältävät kohteesta riippuen rakennusvaiheen aikaista siivousta, P1 siivousta sekä loppusiivousta.

Ensimmäiset projektit alkavat jo marraskuun lopussa ja jatkuvat pitkälle kevääseen. Työ on kokopäivätyötä ja työajat sijoittuvat arkipäiville. 

Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, hyvää jaksamista ajoittain fyysisesti kuormittaviin työvaiheisiin, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan tehtävistään tarvittaessa myös itsenäistä vastuuta.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja erityisesti rakennussiivouksista katsotaan eduksi. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Ajokortti ja oman auton käyttö luetaan eduksi, muttei ole välttämätön. Työturvakortti luetaan myös eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Kaisa Pesonen, p. 0503302258 arkisin klo 10-14. Ei tekstiviestitiedusteluita. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!