(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.


Työ on rakennustyömaiden loppusiivousta. Työtehtävät sisältävät imurointia, rakennusjätteen viemistä, pölyjen pyyhintää, ikkunanpesua ja muuta viimeistelysiivousta. Työ tapahtuu pääasiassa päivävuoroissa.

Työkohteissa työskennellään yleensä lyhyitä määräaikaisuuksia kerrallaan.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Voit olla aloitteleva tekijä tai jo kokemusta kerryttänyt rakennussiivooja.

Työturvallisuuskortti vaaditaan. Ilmoitathan myös, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.