(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia Pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Oletko reipas ja rivakka rakennussiivooja vailla oman alan töitä? Tai jo hieman aiemmalla kokemuksella varustettu oppimishaluinen työntekijä vapaana uusiin kokemuksiin?

Etsimme nyt RAKENNUSSIIVOOJAA asiakkaamme Pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin.

Rakennussiivoojana työskentelet itsenäisesti asiakkaamme vaihtuvissa työkohteissa. Rakennussiivoojan töitä on tarjolla keikkaluonteisesti, mutta keikoissa on mahdollisuus myös pidempikestoisiin työrupeamiin. Halutessasi voi tehdä meillä myös muita töitä, esimerkiksi ylläpitosiivouksen parissa.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennussiivouksista, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta viimeistään 24.08.20 mennessä. Voit liittää mukaan erillisen CV:n. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä