(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia kesäksi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Oletko reipas ja rivakka työntekijä? Onko rakennussiivous sinulle tuttua?

Etsimme nyt RAKENNUSSIIVOOJAA tekemään loppusiivouksia asiakkaallemme.

Rakennussiivoojana pääset työskentelemään rakennussiivoojana yhdellä isommalla työmaalla. Työt tehdään arkipäivisin klo 7-15 välillä ja töiden kesto on kuukausia, riippuen työmaan valmistumisesta. Halutessasi voit tehdä meillä myös muita töitä esimerkiksi ylläpitosiivoouksessa tai raksennusaputyöntekijä.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennussiivouksen parissa sekä ymmärryksestä rakennustyömaista on hyötyä ja asenne ja motivaatio työtä kohtaan ratkaisee loput. Arvostamme  itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä työt alkavat elo-syyskuun taitteessa sopivan henkilöiden löydyttyä. Voit liittää mukaan CV:si. Lisätietoja saat Jennika Puomiselta / jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.