Rakennussiivoojia Inariin ja Ivaloon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme asiakkaillemme omatoimisia ja aktiivisia rakennusiivoojia Inariin ja Ivaloon!

Rakennussiivoojana tehtäviisi voi kuulua niin tarkempaa siivoamista, kuin myös suurpiirteisempääkin raivausta rakennustyömaalla. Kohteina on uudis- ja saneerauskohteita. Myös loppusiivoskohde on mahdollinen, jossa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Usein rakennussiivous on kuitenkin karkeampaa tekemistä.

Sinulta toivomme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Kokemus työmaalta katsotaan eduksi, samoin kuin reipas asenne. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn. Myös kokemusta P1-tason siivouksista arvostetaan.

Keikkojen pituus työmailla vaihtelee päivän keikoista useamman kuukauden pituisiin toimeksiantoihin. Tarjoamme sinulle laadukkaat työkamppeet ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Joni Roininen 050 444 4421 arkisin 8-16 välillä. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413195
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Eveliina Rova (eveliina.rova (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Inari