(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivoojia Hyvinkäälle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Rakennussiivoojia Hyvinkään koulutyömaalle

Värväämme töihin kaksi kokenutta rakennussiivoojaa Hyvinkään Metsäkaltevassa sijaitsevalle koulutyömaalle. Työt alkavat elokuun alussa ja kesto on useamman kuukauden. Kohde on vielä kesken, joten pääasiallisia työtehtäviä ovat työmaan yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen sekä valmistuvien tilojen siivous. Aikaisempaa kokemusta täytyy olla sen verran, että pystyy suoriutumaan työtehtävistä itsenäisesti ilman työnjohdon jatkuvaa läsnäoloa. Sinulla tulisi olla lisäksi oma auto käytössäsi, koska julkinen liikenne työmaalle on heikkoa. 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennussiivooja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 05440 Hyvinkää
TYÖN KESTO: Arvioitu kesto noin 6 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta rakennussiivouksista
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Aleksandr Skretov, 0400 305 521, aleksandr.skretov@varvaamo.fi
-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.