Rakennussiivooja
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme nyt hyvällä asenteella varustettua

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJAA työskentelemään eri työmaakohteissamme Lahden alueella. Etsimme työntekijää vakituiseen työtarpeeseen, joka on arviolta 20-40h/viikko.

Työn osalta avainsanoja ovat tuloksellinen työskentely, kyky toimia itsenäisesti & osana ryhmää sekä ymmärrys siitä, että työsi jäljellä on tärkeä merkitys.

Odotamme:

- Kokemusta siivoustöistä

- Kykyä toimia rakennustyömaaympäristössä ohjeiden mukaisesti

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme:

- Joustavan työaikamallin

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta rakennus- ja loppusiivoustöistä. Käytännössä kaikki Lahden alueella toimivat isommat rakennusliikkeet ovat asiakkaitamme, joten tässä on hyvä tilaisuus saada jalkaa oven väliin ja näyttää osaamistaan.

Omalla tekemiselläsi voit mahdollistaa itsellesi työpaikan, jossa on tarjolla töitä vuoden ympäri, oman kalenterisi mukaan. Työsopimusta tehtäessä ehdot neuvotellaan tapauskohtaisesti, työntekijän kanssa paikallisesti sopimalla. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi joko oheisen linkin kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostilla sami.ikavalko@lisapalvelu.net.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Rakennssiivooja lo

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510558
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti