Rakennussiivooja
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Haemme Helsinkiin

RAKENNUSSIIVOOJIA

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen ja rakennusalan jo entuudestaan tunteva rakennussiivooja ylläpito- ja loppusiivoukseen Helsinkiin. Työkohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa.

Sinulta tulee löytyä työturvallisuuskortti ja osaat puhua suomen kieltä sujuvasti. Työohjeet ja perehdytys käydään Suomeksi.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot