Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja omatoimisia rakennussiivoojia pääkaupunkiseudulle sekä mahdollisesti myös kehyskuntiin. Työtehtäviisi voi kuulua myös erilaisia työmaan avustavia tehtäviä, kuten raivausta, loppusiivousta, rakennusjätteen lajittelua ja suojauksien laittoa. Kuulostaa itsellesi sopivalle hommalle? Hae meille töihin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Katsomme etuna jos hakijalta löytyy aiempaa kokemusta rakennustyömaalla tehtävästä kolmivaiheisesta siivouksesta. Odotamme myös toimeliasta, ahkeraa ja jämäkkää asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulisi olla aitoa halua tehdä työnsä hyvin ja kehittyä omassa työssään. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia ja voivat sijaita julkisten liikenneyhteyksien ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat iloisen HR-tiimimme tuen työsi varrelle. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi:
Mikäli olet etsimämme työntekijä, laita ihmeessä hakemusta tulemaan! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: kokoaikatyö, rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461246
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa