Rakennussiivooja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Hei sinä reipas ja luotettava rakennussiivouksen konkari tai alasta kiinnostunut tyyppi! Etsimme juuri sinua!

Haemme RAKENNUSSIIVOOJIA Kuopion alueella toimiville asiakkaillemme kesäkaudeksi 2021!

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu siivoamista ja raivaamista rakennustyömaalla. Asiakkaidemme työmaat ovat niin uudis- kuin saneerauskohteitakin. Joskus pyyntö voi tulla myös loppusiivouksiin, joissa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Työnkuva on siis monipuolinen!

Rakennussiivoojilta toivomme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Kokemus työmaalta on ykkösvaltti, mutta kokemus esimerkiksi ylläpitosiivouksista on hyvä pohja aloittaa rakennussiivoojan työt. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Meille tärkeintä on kuitenkin periksiantamaton asenteesi, omatoiminen ja ahkera työotteesi sekä kykysi työskennellä niin yksin kuin ryhmässäkin. Huomioithan, että voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys rakennustyömaalle pääsyyn, ajokortin katsomme eduksi.

Työt alkavat joustavasti kevän ja kesän aikana ja voivat kestää projektin mukaan päiviä, viikkoja tai jopa koko työmaan ajan. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448206
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kaavi, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki