Rakennussiivooja
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme pääkaupunkiseudulle rakennus- ja loppusiivoojia asiakkaamme rakennustyökohteisiin. Aiempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on etu, mutta kiinnostus fyysistä työtä ja vaihtelevia työtehtäviä kohtaan on kokemusvuosia tärkeämpää.

Tarjolla on niin keikkatyötä kuin pidempiaikaistakin hommaa. Työtehtävien parissa et pääse pitkästymään, sillä pääset tekemään niin rakennussiivousta, raivausta kuin haalaustakin.

Toivomme sinulta löytyvän
- Aikaisempaa kokemusta rakennus- ja loppusiivouksesta
- Positiivista ja reipasta can do-asennetta
- Halua jatkaa myös muissa työkohteissa
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15:30. Työtehtävistä maksetaan rakennusalan työehtosopimuksen mukaan vähintään 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Kiinnostuitko? Hienoa! Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyvät tekijät pääsevät nopeasti työmaalle hommiin!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425397
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki