(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Kiinnostaako sinua siivousalan työt rakennustyömailla? Rakennussiivoojan tehtävissä vastaat rakennustyömaan siisteydestä kaikissa rakennustyömaan eri vaiheissa aina ylläpitosiivouksesta jätteenkäsittelyyn sekä loppusiivoukseen asti. Työtehtäväsi voivat liittyä myös raivaukseen tai suojaukseen. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä kestää vaihtelevia työolosuhteita. Edellytämme hakijoilta myös luotettavuutta ja aitoa motivaatiota hoitaa sovitut työtehtävät reippaalla asenteella. Vuosien kokemusta tärkeämpää on ehdottomasti oikea asenne. Valitut henkilöt perehdytetään tehtäviin.

Työtä on mahdollista tehdä vakituisesti kokopäivätyönä tai keikkaluontoisesti asiakasyritystemme tarpeen mukaan. Rakennustyömaalla työskentelyyn vaaditaan aina voimassaoleva työturvallisuuskortti, jonka hankkimisessa voimme avustaa tarvittaessa. 

Toivomme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, avustamme tarvittaessa

- rakentavaa ja hyvää asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

- suomen/englannin kielen osaamista

Tarjoamme:

- asianmukaisen korvauksen työstä, vähintään rakennusalan TES:n mukaan kokemukseesi perustuen

- asianmukaiset työvarusteet säähän kuin säähän

- hyville tekijöille pidempää työmahdollisuutta

- yksityisen työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeutumista. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi, aiemmasta työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant 
+358 50 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.