(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaakohteisiin reippaita RAKENNUSSIIVOOJIA pääkaupunkiseudulle. Työnkuvaan kuuluu työmaan monipuoliset ja kuntoa kasvattavat siivous-, kanto- ja raivaustyöt sekä muut avustavat tehtävät.

Työajat arkisin klo 7:00-15:30. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat parista päivästä useisiin kuukausiin. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön! Haemme henkilöitä myös lyhytaikaisiin keikkatöihin!

Arvostamme ja odotamme:
- Aikaisempaa kokemusta rakennus- ja loppusiivouksesta
- Positiivista ja reipasta can do-asennetta
- Halua jatkaa myös muissa työkohteissa
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Sujuvaa suomen kieltä

Projektivoima työnantajana:
- Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
- Kilpailukykyinen palkkaus
(TES/tehtävän mukaan + muut lisät huomioiden)
- Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
- Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
- Olet osana työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan
- Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi