Rakennussiivooja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haemme asiakkaillemme omatoimisia ja aktiivisia rakennusiivoojia Hämeenlinnan alueelle!

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu siivoamista ja raivaamista rakennustyömaalla. Kohteina on niin uudis- kuin saneerauskohteitakin. Joskus pyyntö voi tulla myös loppusiivouksiin, joissa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Usein rakennussiivous on kuitenkin karkeampaa tekemistä.

Rakennussiivoojilta toivomme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Kokemus työmaalta on ykkösvaltti, mutta kokemus esimerkiksi ylläpitosiivouksista on hyvä pohja aloittaa rakennussiivoojan työt. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn. Arvostamme kokemusta P1-siivouksista.

Keikkojen pituus työmailla vaihtelee päivän keikoista useamman kuukauden pituisiin toimeksiantoihin. Sinulle voimme tarjota laadukkaat työkamppeet ja hyvät työsuhde-edut. Lisänä vielä loistavat työkaverit!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kaisa Eerola 040 546 3186. Laita hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1396546
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna