(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaakohteisiin reippaita RAKENNUSSIIVOOJIA pääkaupunkiseudulle. Työnkuvaan kuuluu työmaan monipuoliset ja kuntoa kasvattavat siivous-, kanto- ja raivaustyöt sekä muut avustavat tehtävät.

Työajat arkisin klo 7:00-15:30. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat parista päivästä useisiin kuukausiin. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön! Haemme henkilöitä myös lyhytaikaisiin keikkatöihin!

Arvostamme ja odotamme:
- Aikaisempi kokemus rakennus- ja loppusiivouksesta plussaa
- Positiivista ja reipasta can do-asennetta
- Halua jatkaa myös muissa työkohteissa
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Sujuvaa suomen kieltä

Projektivoima työnantajana:
- Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
- Kilpailukykyisen palkkauksen
(TES/ammattitaidon mukaan, alkaen 12,27€/h + muut lisät huomioiden)
- Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
- Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
- Hyville tekijöille riittää töitä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana/heti. Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi