(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Oletko rakennussiivouksesta kiinnostunut reipas sitoutuva tekijä tai omaatko taustan rakennussiivouksen parista?

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa rakennussiivoojan monipuolisissa työtehtävissä ympäri pääkaupunkiseutua. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi siivoojan tehtävistä.

 

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueelle asiakkaallemme rakennussiivoojia erilaisiin rakennussiivouksen tehtäviin. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta, aikaisempi kokemus rakennussiivoojan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta etsimme myös henkilöitä koulutettaviksi rakennussiivoojiksi.

Rakennussiivoojan tehtävissä tarvittavaa huolellisuutta sinulle on voinut kertyä esimerkiksi harrastusten kautta, mutta työssä edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suomen kielen taitoa.

 

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa määräaikaisessa työsuhteessa päivä työssä, sillä töitä tehdään arkisin 7-15:30 välillä. Töiden arvioitu kesto on useita kuukausia, mutta työsuhteet voivat olla eri pituisia, joten kerrothan hakemuksessasi kuinka pitkään voit työskennellä.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@amiko.fi