(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Oletko tarkka tekijä, joka nauttii käsillä tekemisestä? Voit päästä kauttamme kerryttämään kokemusta monipuolisessa ja nopeatempoisessa työssä!

Etsimme nyt rakennussiivoojaa asiakasyrityksemme uudiskerrostalotyömaille Tampereelle ja sen lähialueille. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti rakennustyömaan ylläpitosiivousta, sisältäen mm. kulkuväylien puhtaanapitoa, suojauksia ja hiontaa. Oman osaamisen ja oppimiskyvyn mukaan mahdollisuus päästä tekemään myös muita työtehtäviä mm. pieniä maalaustöitä.

Haemme tekijää, jolla olisi jo jonkin verran kokemusta rakennussiivoojan työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja iloinen asenne sekä aito kiinnostus kehittyä työssä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. Palkkaus työstä on rakennusalan TES mukaan. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Työskennellä voit omien aikataulujesi mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi on WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

Lisätietoja antaa tarvittaessa Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

"Tahdomme auttaa sinua löytämään oman paikkasi!"

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennustyö, uudisrakentaminen, Tampere