(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Hei! Onko sinulla kokemusta siivoustöistä ja työ rakennustyömailla kiinnostaisi? Saatat olla etsimämme henkilö. Haemme asiakkaillemme Jyväskylän seudulla omatoimisia ja aktiivisia rakennussiivoojia.

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu siivoamista ja raivaamista rakennustyömaalla. Asiakkaidemme työmaat ovat niin uudis- kuin saneerauskohteitakin. Joskus pyyntö voi tulla myös loppusiivouksiin, joissa siivottava kohde on luovutusta vaille valmis. Usein rakennussiivous on kuitenkin karkeampaa tekemistä.

Rakennussiivoojilta toivomme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Kokemus työmaalta on ykkösvaltti, mutta kokemus esimerkiksi ylläpitosiivouksista on hyvä pohja aloittaa rakennussiivoojan työt. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Voimassa oleva Työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsyyn. Keikkojen pituus työmailla vaihtelee päivän keikoista useamman kuukauden pituisiin toimeksiantoihin. Omalla tekemisellä on suuri merkitys siihen, miten paljon keikkaa sinulla on tehtävänä.

Jos kiinnostuit siivoojan töistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta tai tule pistäytymään toimistollamme Kolmikulmassa, Ilmarisenkatu 1. Lisätietoja voit kysyä Jyväskylän Sihdiltä Erja Kokkoselta 040-7251340 tai Jyrki Maliselta 050-4444461.