(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Tarjolla työtä rakennustyömaalla!

Etsimme asiakkaamme työmaalle rakennussiivoojia. Voit olla aiempaa kokemusta rakennussiivouksesta omaava tai täysin uusi tekijä alalla. Tässä työssä pärjäät tekevällä ja itsenäisellä asenteella! Hyvä fyysinen kunto on plussaa ja voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Työtä tehdään pääosin arkisin 7-15.30. Joustavammasta osa-aikatyöstä voidaan kuitenkin sopia. Rakennussiivoojana työtehtäviisi kuuluu rakennustyömaan siivous sekä kanto- ja järjestelytyöt. Työhön sopivat työvarusteet saat toimistoltamme kun aloitat työssä.

WorkPowerilla saat tilaisuuden työllistyä pitkäksikin aikaa tai tehdä töitä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Kauttamme pääset tutustumaan rakennusalan yrityksiin sekä kehittymään omassa työssäsi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, jonka maksamme rakennusalan TES:n mukaan. Toimistollamme työtäsi tukee osaava ja rento tiimi.

Mikäli koet itsesi sopivaksi tähän työhön, täytä hakemuksesi sivuillamme!

Lisätietoja tarvittaessa antaa: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, 040 646 2426, jasmi.friberg@workpower.fi.

Työturvallisuuskortin voit suorittaa siihen suuntaavilla kursseilla. Tulevat kurssit löydät helposti osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa.

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennustyöntekijä, rakennustyömaa, kokopäivätyö, Pirkanmaa.