(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme asiakkaallemme rakennussiivooja Vantaalle.

Toimenkuvaasi kuuluu rakennustyömaan työskentelypaikkojen siivoaminen rakennustyön jätteistä sekä työmaakonttien siivoaminen liasta ja pölystä. Tehtäviin myös kuuluu mm. lautojen, tiilien ja säkkien siirtämistä sekä kevyet raivaukset. 

Työtä tehdään yleensä arkisin klo 07.00-15.30 välillä. Työn arvioitu kesto on useita kuukausia ja töiden aloitus sopimuksen mukaan. Kyseessä on pitkäaikainen työmaa joka on vasta aluillaan, joten sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä kohteeseen pidemmäksikin aikaa.

Edellytämme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- sitoutunutta ja oma-aloitteista asennetta
- aikaisempaa kokemusta sen verran, että pystyt suoriutumaan työtehtävistä itsenäisesti 
- hyvää fyysistä kuntoa

Jos olet vastuuntuntoinen ja ahkera tekijä, joka on halukas kehittymään alan tehtävissä, käy jättämässä hakemus mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja saat tarvittaessa jatta.koivisto@amiko.fi tai soittamalla 050 476 6545.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!