Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme rakennussiivoojaa Tampereen alueelle! Oletko sinä uusi reipas ja tehokas työntekijämme?

Rakennussiivojan työtehtäviin kuuluu muun muassa rakennusaikaista siivousta, kulkuväylien puhtaanapitoa, sekä kokeneempien ammattilaisten avustamista. Tehtäväsi määräytyvät oman osaamisesi mukaan ja sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi.

Tähän työhön et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaan reippaan asenteen ja halua laittaa itsensä likoon. Aikaisempi kokemus alalta on plussaa, joten kerrothan sen hakemuksessasi. Työturvallisuuskortti on työssä pakollinen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden saada alalta kokemusta sekä rennon työtiimin WorkPowerin toimistollamme.

Lähetä meille hakemuksesi, jos tämä kuulostaa sopivalta hommalta sinulle!

Lisätietoa antaa tarvittaessa:

Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennusala, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265937
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere