(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Reipas ja tehokas rakennussiivooja, etsimme Sinua työskentelemään asiakasyrityksemme työmaalle Tampereen alueelle.

Työtä tehdään asiakasyrityksemme uudiskerrostalotyömaalla, jossa työtehtäväsi vaihtelevat osaamisesi ja oppimiskykysi mukaan. Työ voi sisältää mm. rakennusaikaista siivousta, kulkuväylien puhtaanapitoa, kokeneempien ammattilaisten avustamista sekä pieniä hiomis- ja suojaustöitä.

Voit olla jo alalta kokemusta kartuttanut henkilö tai alan ammattilaiseksi haluava henkilö. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä, mutta emme katso sitä välttämättömyydeksi.

Tarjoamme sinulle:
- rakennusalan TES mukaisen palkkauksen
- luotettavan työnantajan
- työsuhde-etuja
- mukavat työkaverit mielenkiintoisilla työmailla

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (jos sinulle ei korttia ole, katso avoimet kurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä. Työn loputtua mahdollisuus jatkaa työskentelyä kauttamme myös muilla asiakkaidemme työmailla.  

Tule meille töihin!

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Juuli Friberg p. 040 5902825

Katja Metsäkylä p. 040 6462426