(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksillemme rakennussiivoojia Jyväskylän alueelle vaihteleviin kohteisiin. Tässä on mahdollisuutesi saada jalkaa oven väliin ja kerätä työkokemusta alalta!

Työ pitää sisällään rakennustyömaalla tapahtuvaa raivausta ja ylläpitosiivousta. Et tarvitse aiempaa kokemusta rakennusalalta, mutta alan koulutus ja kokemus ovat eduksesi. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Tehtävä edellyttää voimassaolevaa työturvakorttia, reippautta ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että olet joustava sekä tiimityöskentelytaitoinen tyyppi. Näissä töissä asenne ratkaisee!

Työtä on tarjolla pidempinä ja lyhempinä ajanjaksoina. Aloitus sovitaan työkeikan mukaan.

Laita rohkeasti hakemus, niin jutellaan lisää! Kauttamme pääset verkostoitumaan helposti alan yrityksiin.

Lisätietoja tehtävästä;

HR-konsultti Linda Pölkki

045 125 2737, linda.polkki@workpower.fi

ja

HR Trainee Laura Saarela

040 620 2445, laura.saarela@workpower.fi