(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Oletko sinä dynaaminen ja tehokas rakennussiivooja? Tässä saattaisi olla sopiva paikka juuri Sinulle. Meillä on nimittäin hakusessa rakennussiivooja asiakasyrityksemme työmaalle Santalahteen.

Työssäsi tulet huolehtimaan uudiskerrostalotyömaan siisteyden ylläpitämisestä. Mahdollisuus päästä tekemään myös erilaisia työtehtäviä mm. pienet hiomis-, suojaus- ja maalaustyöt.

Hyvän tekemisen meiningin lisäksi toivomme hakijalta intoa fyysiseen työhön, oma-aloitteisuutta sekä luotettavuutta. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Asenne kuitenkin ratkaisee!

Aloitus sopimuksen mukaan marraskuussa 2018. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Tarjoamme sinulle luotettavan ja mukavan työnantajan sekä mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoa mielenkiintoisella työmaalla.

Käy jättämässä hakemus kotisivujemme kautta, niin otetaan selvää, oletko sinä etsimämme rakennussiivooja! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426 / Juuli Friberg 040 590 2825.

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennustyö, uudiskerrostalotyömaa