(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme P1-luokan RAKENNUSSIIVOOJAA Kuopioon.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta kyseisistä tehtävistä, ja sinulla on voimassa oleva työturvakortti. Työskentely tapahtuu sairaalaympäristössä, joten työnjälkesi tulisi olla ensiluokkaista, tarkkuus ja huolellisuus on siis edellytyksenä tähän tehtävään.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen, ja tähtää vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokoaikainen työ, eli töitä on koko viikoksi täysillä tunneilla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksen pikaisesti mikäli tunnistit itsesi, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.