(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haetaan Pirkanmaan ja Tampereen työkohteisiin ahkeria rakennussiivoojia. Työ sopii myös hyvin sinulle, joka etsit vielä kesätöitä.

Työtehtäväsi ovat rakennustyömaan siistimistä pölystä, liasta, jätteistä ja ylijäämämateriaaleista. Lisäksi voit päästä auttamaan rakennustöissä ja saada näin arvokasta kokemusta.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla ja jatkua käytettävyytesi mukaan. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7.00-15.30.

Vaadimme hakijalta vain reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työt sisältävät jonkin verran kantamista. Voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksi. Mikäli et ole vielä suorittanut työturvallisuuskorttia, voimme auttaa sen hankkimisessa.

Kauttamme saat tarvittavat työvaatteet ja muut välineet, kilpailukykyisen palkan sekä kattavan työterveyshuollon. Yhteyshenkilömme pitävät työntekijöistä huolta ja auttavat mieltä askarruttavissa asioissa. Hae heti oheisen linkin kautta niin jutellaan lisää!

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti