(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennussiivooja vailla oman alan töitä? Tai jo hieman aiemmalla kokemuksella varustettu oppimishaluinen työntekijä vapaana uusiin kokemuksiin?

Etsimme nyt RAKENNUSSIIVOOJAA asiakkaamme Lahdessa sijaitseviin työkohteisiin.

Rakennussiivoojana työskentelet itsenäisesti asiakkaamme vaihtuvissa kohteissa Lahdessa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jossa huolehdit projektien aikaisesta työmaasiivouksesta. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät kokoaikaisesti ainakin elokuun alkuun saakka. Hienoa on, jos innostut tarvittaessa jatkamaan pidempäänkin!

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta rakennussiivouksen parissa on hyötyä, mutta myös rakennusalan koulutuksen ja mahdollisesti siivousalan työkokemusta kartuttanut henkilö voi sopia tähän tehtävään. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat! Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta viimeistään 20.5. Voit liittää mukaan erillisen CV:n. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.