(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojaa Järvenpäässä sijaitsevalle työmaalle. Työtehtäviisi voi kuulua myös muita työmaan avustavia tehtäviä. Pääsääntöinen työskentelypaikkasi sijaitsee Järvenpäässä, mutta kohteita saattaa olla myös muualla PK-seudulla.

Hakija voi olla joko rakennusalan aloittelija tai kokeneempi konkari. Asenne ratkaisee ennenkaikkea. Sinulta tulisi löytyä työturvallisuuskortti ja B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat nopeahkolla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi jo tänään.

 
Lisätiedot tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi