(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustöihin?

Haemme nyt RAKENNUSSIIVOOJIA Tampereelle ja lähialueelle keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Rakennuskohteissa teet loppusiivouksia tai kannat mahdollisesti rakennusjätteitä. Työtä on 7,5 h/päivä ja keikat kestävät muutamista päivistä viikkoihin. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta erityisesti odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti on välttämätön.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 17.6.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Haluamme puhelinhaastatella kaikki hakijamme. Kun olet jättänyt hakemuksesi, jääthän odottamaan puhelua meiltä!


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.