(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Haemme asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia rakennussiivoojia erinäisiin kohteisiin Pirkanmaalle, pääosin kohteet sijaitsevat Tampereella bussiyhteyksien päässä.

Toivomme kokemusta, motivaatiota ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Oma auto katsotaan eduksi vaihtelevien kohteiden vuoksi, mutta se ei ole pakollinen. Joissain kohteissa on paljon rappusia noustavana ja tavaran kuljetusta käsin joten tehtävistä selvitäksesi sinulla tulisi olla kohtuullinen työkunto!

Alamme haastattelemaan hakijoita heti hakemusten saavuttua ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta tai soita suoraan rekryymme 050 3550300.

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.