(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme

RAKENNUSSIIVOOJIA

uudis- ja saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulle. Työsuhteet ovat työmaakohtaisia ja kestävät työmaan alusta, työmaan loppuun. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Kokemus rakennussiivouksesta eduksi mutta ei välttämätöntä. Koulutamme tarvittaessa puuttuvan työturvallisuuskortin.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse: anniina.kinnunen@sol.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.