(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja Ulvilaan
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Tarjoamme työntekijöillemme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet ja palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa tukea työntekijöidensä uraa tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivaa työtä.

Haemme asiakkaallemme työmaakohteeseen rakennussiivoojaa/rakennusapumiestä Ulvilaan!

Kiinnostaako työskentely rakennustyömaalla, jossa pääsee monipuolisiin työtehtäviin? Rakennussiivoojana pääset siivoushommiin, mutta mahdollisesti oman kiinnostuksesi mukaan myös avustaviin rakennustehtäviin. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen sillä asenne ratkaisee. Tämä on erinomainen mahdollisuus, vaikka ensimmäistä työpaikkaa etsivälle!

Työtehtäviin kuuluu siisteyden ylläpito rakennustyömaalla, kun rakentaminen on vielä käynnissä. Olet tärkeässä roolissa työmaalla, jotta rakentaminen etenee aikataulussa ja työympäristö pysyy siistinä. 

Työt on mahdollista aloittaa pikaisellakin aikataululla ja töitä on tarjolla maaliskuulle 2020.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • innostunutta asennetta
  • innokkuutta oppia uusia asioita
  • joustavuutta eri työtehtäviin
  • täysi-ikäisyys
  • työturvallisuuskortti (autamme tarvittaessa)
  • auton käyttömahdollisuus

 

Eduksi luetaan:

  • kokemusta vastaavista siivoustehtävistä

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/