(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyömaille rakennussiivoojaa Tampereen alueelle.

Työ sisältää erilaisia siivoustöitä, kuten uudisrakennusten ja saneerauskohteiden loppusiivousta ja rakennussiivoustehtäviä vaihtelevissa kohteissa Tampereella ja lähialueilla.

Aikaisempi kokemus rakennussiivouksesta katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin ripeä ja motivoitunut asenne. Työskentely rakennustyömailla edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen, ajokortti katsotaan eduksi. 

Työtä on tarjolla 10-37,5h/vko osittain oman käytettävyyden mukaan, työ sopii myös opiskelijalle. Työsuhde on määräaikainen jatkuen ainakin vuoden loppuun asti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä tampere@nordic.fi / Anu, p. 050 355 7733.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.