(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, syksy 2018
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Onko Sinulla syksyn suunnitelmat vielä auki? Tule meille töihin! Etsimme syys- ja talvikaudelle näppäriä rakennussiivoojia asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja sen lähialueille.

Työ sisältää mm. rakennusaikaista ylläpitosiivousta, jätteen lajittelua sekä pieniä hiomis-, suojaus- ja maalaustöitä.

Aikaisempi kokemus rakennussiivoojan työtehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämättömyys. Tärkeintä on innokas asenne työtä kohtaan, tahto kehittyä työssä sekä luotettavuus.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (mikäli sinulla ei korttia vielä ole, katso avoimet kurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi). Auton käyttömahdollisuus plussaa!

Työn aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2018. Töitä on mahdollisuus tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan joko koko- tai osa-aikaisesti.

Voisitko sinä olla etsimämme rakennussiivooja? Otetaan siitä selvää! Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.