Rakennussiivooja Pirkanmaalle!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsimme uraansa aloittelevia ja kokeneita rakennussiivoojia! Meidän kautta pääset toteuttamaan monipuolisesti työtehtäviä.

Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu mm. ylläpitosiivous, lapiointi, haalaus sekä raivaus- ja purkuhommat. Rakennussiivoojana pääset siis toteuttamaan monipuolisesti rakennusalan osaamistasi käytännössä ja vieläpä työskentelemään luotettavan työnantajan alaisuudessa. Työssä ainoa edellytys on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Reippaudesta ja oma-aloitteisuudesta on myös valtava hyöty tässä työtehtävässä. Kerro hakemuksessa mitä työnkuvaasi on aiemmin kuulut ja mitä haluaisit kauttamme tehdä!

Työ on keikkatyötä eli myös työmaakohteet vaihtelevat keikkojen mukaisesti Pirkanmaan alueella. Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset sekä työkalukorvaukset kuuluvat työsuhteeseen.

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut kotimainen ja luotettava henkilöstöalan yritys. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Yhteystiedot: HR Trainee Ira Martin 0406766383

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennusala, rakennusapulainen, Pirkanmaa, Tampere, Nokia

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476330
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere