(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituista, kokoaikaista rakennussiivoojaa Pirkanmaan alueelle. 

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, jossa työtä tehdään eri kohteissa loppusiivousten ja muiden erikoissiivousten parissa rakennusalan kohteissa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa, satunnaisesti kuitenkin myös iltavuoroja voi tulla tarjolle. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 3: 11,43€/h). 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, erityisesti rakennusalan siivoustehtävistä tai loppusiivouksesta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva  työturvallisuuskortti on eduksesi, mutta voit myös hankkia sen ennen työn aloitusta. Ajokortti lasketaan myös eduksesi. 

Pääset siivoamaan moderneilla työkaluilla ja saat mukavan tiimin, kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen työhösi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Niina Vuoksi, p. 050 411 1878.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.