(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, osa-aikainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen oheen tai ihan muuten vaan? Meillä on haussa osa-aikainen rakennussiivooja asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja sen lähialueille.

Rakennussiivoojana tulet työskentelemään eri vaiheessa olevilla työmailla rakennusaikaisen ylläpitosiivouksen sekä aputöiden parissa. Työtehtäviin kuuluu mm. kulkuväylien puhtaanapito, rakennusjätteen lajittelu, suojausten tekeminen ja poisto sekä vesi-imurointi. Tehtävään soveltuva henkilö on toimelias ja jämäkän työasenteen omaava tekijä, joka ei kaihda fyysistä työtä! Aikaisempi kokemus rakennus- ja/tai muusta siivouksesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Näissä hommissa asenne ratkaisee!

Työtä voit tehdä joustavasti omien toiveidesi mukaan; joko muutamana päivänä viikossa tai vaikkapa viikko-viikko systeemillä. Voit itse valita työpäiväsi! Töitä on tarjolla joka arkipäivä klo. 7-15.30. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Toimistollamme Sinua auttaa ammattitaitoinen raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja olet mukana rekrytointiprosessissa! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426.

avainsanat: siivousala, ylläpitosiivooja, siivoustyö, keikkatyö, osa-aikatyö, Tampere, Pirkanmaa