(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, osa-aikainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Meillä on tarjolla osa-aikaista rakennussiivoustyötä! Työvuorot on aina sovittavissa elämäntilanteeseesi sopiviksi!

Rakennussiivooja huolehtii rakennustyömaan siisteydestä ja sen mukana myös työturvallisuudesta. Rakennussiivous on rakennustyömaan tärkeimpiä tehtäviä, jotta rakennusvaiheet voidaan suorittaa tehokkaasti ja turvallisesti. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella, ja tulevat vaihtumaan työsuhteesi aikana. 

Tarjoamme sinulle luotettavan työnantajan, joka tukee työntekoasi koko työsuhteesi ajan. Tulet saamaan yhteyshenkilön, joka perehdyttää sinut osa-aikaisen vuokratyön maailmaan. Vuokratyösuhteessa pääset valitsemaan itsellesi sopivat työvuorot oman elämäntilanteesi mukaan. Me työnantajana maksamme palkkasi, perehdytämme sinut, sekä tarjoamme kaikki työturvallisuusvarusteet. Asiakasyritys perehdyttää sinut ensimmäisenä päivänä kyseisen työmaan käytäntöihin, jotta pääset osaksi työmaan tiimiä. 

Etsimämme henkilö on avoin ja tehokas tekijä. Reipas asenne on tarpeen, koska työmaat tulevat vaihtumaan työsuhteesi aikana. Näin pääset verkostoitumaan rakennusalan yrityksiin, ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kokemus ei ole välttämättömyys, koska työn opit tekemällä. Ei muuta kuin hakemus tulemaan niin kerromme mielellämme lisää!

Lisätietoja tarvittaessa: Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: osa-aikatyö, rakennusala, rakennussiivous, Tampere