Rakennussiivooja, osa-aikainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Kaipaatko arkeesi osa-aikaista työtä? Tampereen rakennustyömailla työskentelee kauttamme yli 100 osa-aikaista tekijää vuoden ympäri!

Asiakasyrityksemme etsii uudiskerrostalokohteeseensa tehokasta ja rehtiä rakennussiivoojaa. Rakennussiivooja huolehtii työmaan siisteydestä ja näin ollen myös työturvallisuudesta. Kohde sijaitsee Tampereen keskustassa ja työtä olisi tarjolla muutamana päivänä viikossa. Työpäivät ovat aina erikseen sovittavissa työntekijän kanssa. Koska kohde on alkutekijöissään, työtä tehdään alkuun ulkona. Sisävaiheet työt lisääntyvät koko ajan kohteen edetessä. Työpäivät ovat ma-pe välillä klo 7-15.30 ja ainoa vaatimus työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tässä olisi siis hyvä mahdollisuus lisätienestille opintojen tai toisen työn oheen!

WorkPower tarjoaa kaikille työntekijöilleen sopivat työturvallisuusvarusteet sekä kattavan perehdytyksen vuokratyön maailmaan. Olemme toimineet alalla yli 15 vuoden ajan ja olemme saaneet kiitosta nopeasta toiminnastamme ja tarkasta palkanmaksusta. Rakennustiimimme auttaa sinua kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Tule tekevään joukkoon! Laita hakemus tulemaan, niin kerromme haastattelussa sinulle lisää työkohteesta sekä rekrytointiprosessista. Jos sinulta löytyy aiempaa rakennussiivouskokemusta, kerrothan sen hakemuksessasi.  

Lisätietoja antaa tarvittaessa HR-koordinaattorimme Jenna p. 040 667 9544

Avainsanat: raksa, rakennussiivous, osa-aikainen, tampere, uudiskohde

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1345243
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere