(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja loppusiivoukseen
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme

RAKENNUSSIIVOOJAA LOPPUSIIVOUKSEEN

asiakkaallemme Järvenpäähän. Loppusiivouksessa vaaditaan joko loppusiivous- laitossiivous-, hotellisiivous-, kerrossiivous-, tms. vastaava aiempi siivouskokemus. Työnkuva muodostuu rakennustyömaan loppuvaiheen siivoustyöstä, kuten esimerkiksi imurointi, pintojen pyyhkiminen, lattiakaivojen puhdistus.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot sekä itsenäisen työskentelyn taidon. Koulutamme tarvittaessa puuttuvan työturvallisuuskortin.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse: anniina.kinnunen@sol.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.