(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja Länsi-Vantaan työmaalle
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Haemme asiakkkaallemme Länsi-Vantaalle 

RAKENNUSSIIVOOJAA

Etsimme sinua reipas, fyysisesti jaksava, oma-aloitteinen ja muutenkin mukava rakennusalan tunteva rakennussiivooja. 

Tunnetko alan jo ennestään ja pystyt aloittamaan työt nopealla aikataululla? Sinulta löytyy työturvallisuuskortti ja puhut sujuvasti suomea. Työohjeet ja perehdytys käydään Suomeksi. 

Työkohde sijaitsee Länsi-Vantaalla. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkaa, mutta läheiseltä juna-asemalta pääsee työmaalle yhteiskuljetuksella. Työaika arkisin 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES/palkkapyyntö. Työsuhde määräytyy työmaan keston/sovitun projektin ajaksi.  Työt alkaa viikolla 24 - sopimuksen mukaan. 

Jätä hakemuksesi pian, koska aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kesken. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen