Rakennussiivooja, Lahti/lähikunnat
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Hei! Haemme arvostetulle Lahdessa sijaitsevalle siivousyhtiölle keikkapulaisia viikoittaiseen työhön. Tekijöitä, jotka ovat valmiita vastaanottamaan työtä sitä ollessa tarjolla. Tekijöillä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille ns. vakituiseksi tehtyä töitä määrätyn ajan.

TOIMENKUVA

Työtehtävät vaihtelevat fyysisestä rakennussiivouksesta aina ylläpitosiivoukseen. Tehtäviä on laidasta laitaan, näin ollen odotamme sinulta avointa mieltä ja oppimishalua. Töihin opetetaan, eli voit olla alan aloittaja tai jo kokenut konkari, tärkeintä on että olet halukas oppimaan. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Tehtävien vaatimustaso on normaalia siivoustehtäviä korkeampi, eli tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Töitä on tarjolla jo hakuaikana.

ODOTAMME SINULTA

- Työturvakortti - Hyvä fyysinen kunto - Sujuvaa suomen kielen taitoa - Me järjestämme sinulle Valttikortin

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

Ei koulutusvaatimusta

MUUT TIEDOT

Täytä hakemus www.eezy.fitai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397700
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti, Nastola, Orimattila