Rakennussiivooja (koulutamme työturvakortittomat!)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Oletko kiinnostunut monipuolisesta siivoustyöstä? Kiinnostaako sinua säännöllinen ja fyysinen päivätyö (työajat 8-16.00)?

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja mielellään aikaisempaa siivouskokemusta omaavia rakennus-/ loppusiivoojia Kuopion alueen kohteisiin.

Työssä vastaat työpariesi kanssa rakennusten loppusiivouksesta rakennustyömailla. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa työturvakorttia, ei anneta sen häiritä. Muuten työhön sopivat hakijat voimme kouluttaa edullisesti toimistollamme työturvakortillisiksi!

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on hakijalle eduksi. 

Palkkaus: tes / sopimus

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Annamari Leivo

annamari.leivo@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut

p. 0400 552912

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1192003
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio