Rakennussiivooja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Oletko vielä kesätöitä vailla? Me WorkPowerilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennussiivoojia uudiskerrostalotyömaalle Tampereelle!

Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu pääasiassa työmaan turvallisuuden ja siisteyden ylläpitäminen. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa myös muihin avustaviin tehtäviin, joita ovat esimerkiksi hionta-, kittaus- ja suojaustyöt. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Näissä hommissa reipas ja rohkea työasenne ratkaisee!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia erikseen haastattelussa. Palkan maksamme oman osaamisesi mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen. Tähän työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Jos et omista vielä korttia tai se ei ole enää voimassa, kurkkaa avoimet verkkokurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

WorkPower on työllistänyt rakennusalan tekijöitä jo vuodesta 2003. Meille on tärkeää työntekijöidemme viihtyvyys, ja panostamme tähän mm. työsuhde-etujen ja laadukkaiden työturvallisuusvarusteiden muodossa. Työntekijämme ovat antaneet kiitosta palvelun nopeudesta sekä tarkasta palkanmaksusta. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan luotettavan työnantajan palveluksessa. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Lähetä meille hakemus pikimmiten ja tule osaksi kasvavaa WP-perhettämme!

Lisätietoja voi tiedustella: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426 

Avainsanat: rakennussiivooja, siivous, rakennustyö, kesätyö, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369065
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere