(Poistunut julkaisusta)

Rakennussiivooja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Onko kesätyöpaikka edelleen hakusessa? Tykkäätkö viettää aikaa ulkona nopeatempoisen työn parissa?

Me etsimme nyt rakennussiivoojia kesän ajaksi Tampereen työmaille!

Rakennussiivoojan työtehtäviin kuuluu rakennustyömaan siistimistä mm. pölystä, liasta ja jätteistä. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan myös muihin aputöihin. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen, jos sinulla muuten riittää innostusta tämänkaltaisiin tehtäviin! Rakennustyömailla tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, joten on se työllistymisen edellytyksenä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää n. 1-4kk. Työaika ma-pe klo 7-15.30. Maksamme vähintään rakennusalan TES mukaisen palkan.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme Jasmi Friberg p. 040 646 2426 .

Avainsanat: rakennussiivooja, siivous, rakennustyö, kesätyö, tampere, pirkanmaa